T20 GPS Autó Nyomkövető
1190 Ft/hó-tól

Szeretné egyszerűen, de mégis hatékonyan menedzselni gépjárműveit? Tudni szeretne gépjárművei helyzetéről és állapotáról egy céges út során vagy csak egyszerűsítené az adminisztrációt?

A T20 GPS nyomkövető személyre szabott megoldást nyújt minden igényére. Járműkövetési szolgáltatásainkkal egyszerűen és átláthatóan kezelheti eszközeit és ideális választás céges és magánszemélyek számára is.

Szolgáltatások

General Track Mobil Alkalmazás

Kövesse járműveit bárhonnan okostelefonjáról! A General Track alkalmazásban minden térképes funkció elérhető, így értesítéseket kaphat telefonjára riasztásokról és eseményekről.

Töltse le most és legyen mindig résen!

További információk az applikációról
General Track Okostelefonos Alkalmazás General Track Okostelefonos Alkalmazás

Hogyan működik a GPS nyomkövetés?

Térképes GPS járműkövetés

  • A térképes felületen látja eszközei pillanatnyi pozícióját és a fontos eseményeket.
  • Dátum beállításával megtekintheti az eszközei nyomvonalait és a regisztrált eseményeket akár két évre visszamenőleg.

Geokerítés

  • A geokerítés segítségével területeket jelölhet ki a térképen és riasztásokat állíthat be, így értesítést kap például a terület elhagyása, visszatérés vagy megállás esetén. Használja otthon, a munkahelye környékén vagy akár város ok elhagyása esetén!

Riasztások

  • Különböző szerveres riasztásokat állíthat be, például geokerítés átlépésére vagy beállított sebesség túllépésekre. Kiválaszthatja kit és milyen formában értesítsünk (e-mail és mobilapplikáció értesítés).

Menetlevél

  • A menetlevél egyszerűbbé teszi a gépjárművei ellenőrzését céges vagy magánutak esetén. A felületünkön automatikus jelentést kap minden járműhasználatról, így listázhatja útjait időpont és helyszín szerint.
  • Tegye automatikussá az adminisztrációt a menetlevél segítségével, hiszen jelentéseinket és statisztikáinkat közvetlenül használhatja útnyilvántartáshoz!

Nyomkövető eszközeink a teljes EU területén azonnali GSM adatküldéssel működnek, így a járművek valós időben láthatóak a térképen. Az EU területén kívül pedig eszközeink képesek a GPS adatokat összegyűjteni, melyeket az EU-ba történő visszaérkezést követően küldenek el, így visszamenőlegesen az EU területén kívüli útvonala is visszanézhető. Kérjük, hogy az EU területén kívüli adatkommunikációs igény esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Próbálja ki ingyen

Egy rövid regisztráció után kipróbálhatja a webes felületet és mobil applikációt. A megadott e-mail címre elküldjük a próba bejelentkezési adatokat.

Az első hónap ingyenes!

Rendelje meg visszavásárlási garanciával! Ha nem elégedett, csak postázza vissza 20 napon belül, és semmilyen díjat nem számítunk fel.

Megrendelem

Áraink

Válassza ki az Ön számára megfelelő csomagot.

Most lehetősége van vásárlás előtt INGYENESEN kipróbálni Ide kattintva.

Eszközszám Hűségidő nélkül 1 év hűséggel 2 év hűséggel
1-10 db

Eszközár: 22.900 Ft + áfa

Havidíj: 2.990 Ft + áfa

Eszközár: 19.900 Ft + áfa

Havidíj: 2.490 Ft + áfa

Eszközár: 14.900 Ft + áfa

Havidíj: 1.990 Ft + áfa

11-100 db

Eszközár: 19.900 Ft + áfa

Havidíj: 1.990 Ft + áfa

Eszközár: 14.900 Ft + áfa

Havidíj: 1.990 Ft + áfa

Eszközár: 14.900 Ft + áfa

Havidíj: 1.690 Ft + áfa

100+ db

Eszközár: 19.900 Ft + áfa

Havidíj: 1.490 Ft + áfa

Eszközár: 14.900 Ft + áfa

Havidíj: 1.490 Ft + áfa

Eszközár: 14.900 Ft + áfa

Havidíj: 1.190 Ft + áfa

  • A beszerelés könnyedén Önállóan is elvégezhető, az eszközt mindössze az autó diagnosztikai csatlakozójához kell csatlakoztatni. Igény esetén kollégáink segítenek.
Pénzvisszafizetés Pénzvisszafizetési garancia

Fontosnak tartjuk a ügyfeleink elégedettségét, ezért termékeinkre minőségi garanciát vállalunk. A vásárlás napjától számított 20 napon belül indoklás nélkül visszavásároljuk a készüléket. Amennyiben nem elégedett az általunk nyújtott minőséggel visszafizetjük a készülékár 100%-át. További információkért kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat.

Ajánlókártya Partner programunk keretében ajánljon minket és 4.000 Ft-tal megháláljuk

Amennyiben elégedett a flottakövetési szolgáltatásunkkal, kérjük ajánlja ismerőseinek! Az Ön ajánlásait azonosító számmal ellátott ajánlókártyán tartjuk nyilván. Amennyiben az Ön ajánlásának köszönhetően vásárlás történik, úgy jóváírunk 4.000 Ft-ot az Ön, és szintén 4.000 Ft-ot az Ön által ajánlott vásárló havidíjából minden ajánlás alkalmával.

Rendelésével és kérdésével forduljon hozzánk bizalommal

Kérjen visszahívást vagy írjon e-mailt

Kérjen visszahívást
Írjon e-mailt vagy hívjon

Ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel válaszolnak bármely kérdésére.

Rólunk

Cégünk 2012-es fennállása óta foglalkozik gépjárműkövetéssel, saját fejlesztésű és gyártású eszközeink már 20.000 járművet követnek.

Gépjárművédelemre

van szüksége?

Kapcsolat

Magánszemélyek és céges ügyfelek megkeresését is várjuk. Kérdés vagy megrendelési igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot bármely elérhetőségünkön.